O tom, že bramborová kaše od včerejška je skvělý základ lehkého obědu na druhý den, jsem psala už tady. Nebude to ale dlouho trvat a nastane sezóna čerstvého hrášku. Právě v ten moment užijete tento recept úplně nejvíc. Do té doby si ale vystačíte i s hráškem mraženým. Věřte mi, že ač se to nezdá, bude vám tahle verze bramborové klasiky doopravdy chutnat.
Ingredience:
bramborová kaše od včerejška
1-2 hrsti hrášku (mraženého nebo čerstvého)
lžíce parmazánu
pár kapek lanýžového oleje (pokud máte)
Postup:
Pokud používám mražený hrášek, přeliju ho vroucí vodou, aby se prohřál, a poté scedím. Do bramborové kaše přidám olej, parmazán a promíchám. Poté ji ohřeju tak, jak jsem zvyklá (na pánvi, v mikrovlnce...). Na závěr smíchám s hráškem. Ozdobím bazalkou nebo petrželkou a podávám.
Žádné komentáře:
Okomentovat