středa 8. října 2014

Lehce opečená bramborová kaše se slaninou a sýrem



Ať už vám zní daná kombinace jakkoli podezřele a šmakuládovsky, věřte tomu, že až jednou ochutnáte, nebudete už nikdy nad včerejší bramborovou kaší ohrnovat nos. Ba naopak – budete u nedělního oběda tajně doufat, že i tentokrát budou nějaké zbytky. 

Ingredience:
bramborová kaše od včera
pár plátků šunky nebo slaniny
kousek sýra – aby šel strouhat

Postup:
Slaninu nakrájím a vhodím na rozpálenou pánev. Ve chvíli, kdy se začne škvířit, tak přidám i kaši. Přidám také trošinku másla a chvíli opékám. Nastrouhám hrstičku sýra a také přidám do pánve a ještě chvíli opékám (a míchám!).
Přendám na talíř, posypu petrželkou a obložím zeleninou. Podávám.

Žádné komentáře:

Okomentovat