Klasika ze školky, moje
nejoblíbenější pomazánka ever, o jejíž napodobeninu jsem se doma snažila
mnohokrát a bez úspěchu. Až jsem pak jednou zkombinovala dva recepty a vyšla
z toho ta moje „školková“ verze. Nechám na vás, jestli ji budete
připravovat jen o Velikonocích, nebo i jindy. Já na ni mám chuť pořád.
Ingredience:
kousek másla (tak 2 cm krychlové)
1 lžička hořčice (může být i dijonská – ale pak nečekejte
školkovou verzi)
1-2 lžíce měkkého tvarohu
sůl, pepř
Postup:
Oloupu vejce, nastrouhám je najemno na struhadle, přidám
ostatní ingredience, pořádně smíchám a podávám s pečivem.
Tip:
Ještě chutnějších výsledků dosáhneme, když do pomazánky
zakomponujeme například ředkvičky a na závěr posypeme pažitkou či petrželkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat